TERVETULOA RUUHIMÄEN KESÄÄN !
Koti Ruuhimaki alue Hinnasto Mökit Tapahtumat Camping Ruuhimaki site Ruuhimaki rates Cottages Summer events Karaoke Majoitusehdot
CAMPING RUUHIMÄKI MÖKIT
Parvimökki
Leirintämökki 1
Leirintämökki 2
Mökki 4
MÖKKI on pieni kahden hengen mökki.  Mökin pinta-ala on 9 m2. Varusteina pieni jääkaappi, valot, sähkö- patteri ja vuodevaatteet. Mökissä on kaksi vuodetta.
PARVIMÖKKI Mökin pinta-ala on 16-9 m2. Varusteina jääkaappi, valot, sähkö- patteri ja vuodevaatteet. Mökeissä on parivuode ja parvella kaksi makuupaikkaa.
LEIRINTÄMÖKKI Neljän henkilön leirintämökki. Mökin pinta-ala on 10 m2. Varusteina jääkaappi, valot, sähkö- patteri ja vuodevaatteet. Mökissä on kaksi vuodetta ja kerrossänky.
LEIRINTÄMÖKKI Kahden henkilön leirintämökki. Mökin pinta-ala on 10 m2. Varusteina jääkaappi, valot, sähköpatteri ja vuodevaatteet. Mökissä on kaksi vuodetta.
Mökki 5
Mökki 6
Mökki 7
Mökki 8
MÖKKI on pieni kahden hengen mökki. Mökkien  pinta-ala on 9 m2. Varusteina pienijääkaappi, valot, sähköpatteri ja vuodevaatteet. Mökissä on kaksi vuodetta.
MÖKKI Neljän henkilön pieni mökki, pinta-ala on 9 m2. Varusteina jääkaappi, valot, sähköpatteri ja vuodevaatteet. Mökissä on kaksi vuodetta ja juniori kerrossänky.
MÖKKI on pieni kahden hengen mökki. Mökkien  pinta-ala on 9 m2. Varusteina jääkaappi, valot, sähköpatteri ja vuodevaatteet. Mökissä on kaksi vuodetta.
MÖKKI  on pieni kahden hengen mökki. Mökin  pinta-ala on 9 m2. Varusteina jääkaappi, valot, sähköpatteri ja vuodevaatteet. Mökeissä on kaksi vuodetta
Mökit